Valósággá vált a Reszkessetek, betörők: egy mikuláscsomag riasztott el két rablót Dunaújvárosban

A dunaújvárosi rendőrök elfogtak két férfit, akik egy földszinti lakásba kíséreltek meg betörni. A betörők hétfő délután egy Szabadság utcai társasház földszinti lakásának ablakát befeszítve próbáltak bejutni, 

de közben lelökték az ablakban álló mikuláscsomagot, ami akkora zajt csapott, hogy el kellett menekülniük a helyszíntől.   

A betörőbiztos ablakFotó: police.hu

A közelben járőröző rendőrök pedig rövid üldözés után elfogta a két férfit. 

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bűnügyi őrizetbe vette a testvérpárt és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.