Valósággá vált a Reszkessetek, betörők: egy mikuláscsomag riasztott el két rablót Dunaújvárosban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A dunaújvárosi rendőrök elfogtak két férfit, akik egy földszinti lakásba kíséreltek meg betörni. A betörők hétfő délután egy Szabadság utcai társasház földszinti lakásának ablakát befeszítve próbáltak bejutni, 

de közben lelökték az ablakban álló mikuláscsomagot, ami akkora zajt csapott, hogy el kellett menekülniük a helyszíntől.   

A betörőbiztos ablakFotó: police.hu

A közelben járőröző rendőrök pedig rövid üldözés után elfogta a két férfit. 

Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bűnügyi őrizetbe vette a testvérpárt és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.