Valósággá vált a Reszkessetek, betörők: egy mikuláscsomag riasztott el két rablót Dunaújvárosban

bűnügy
2017 december 12., 15:40
comments 38

A dunaújvárosi rendőrök elfogtak két férfit, akik egy földszinti lakásba kíséreltek meg betörni. A betörők hétfő délután egy Szabadság utcai társasház földszinti lakásának ablakát befeszítve próbáltak bejutni, 

de közben lelökték az ablakban álló mikuláscsomagot, ami akkora zajt csapott, hogy el kellett menekülniük a helyszíntől.   

A betörőbiztos ablak
photo_camera A betörőbiztos ablak Fotó: police.hu

A közelben járőröző rendőrök pedig rövid üldözés után elfogta a két férfit. 

photo_camera Fotó: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bűnügyi őrizetbe vette a testvérpárt és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.