Blikk: Teljesen eltünteti az ATV a képernyőről Havas Henriket

tévé
2017 december 13., 11:20
comments 554

Arról ír a Blikk, hogy az ATV az ígéretéhez híven levette a képernyőről Havas Henriket, de még a műsorainak az ismétlése sem kerülhet adásba. Az ügy előzménye, hogy miután Havas könyvet írt Vona Gáborról, Baukó Éva és Molnár Anikó egykori Való Világ-szereplők is szexuális zaklatással vádolták meg.

A lap szerint ezt a székházban csütörtökön rendkívüli megbeszélésen döntötték el, és a döntést egy 2014-es felvétel is befolyásolta, amin az látható, hogy Hal a tortán című TV2-s műsorban Görög Zita felháborodva szól rá a mellette ülő Havas Henrikre, hogy ne fogdossa a kezét és a combját.

link Forrás

A Blikk megkereste Görög Zitát, aki nem kommentálta a videót, illetve Havast, aki pedig annyit mondott: „Nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal. Tudom, hogy udvariatlan vagyok, de most leteszem a telefont.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.