Háromszor nullázták le a számláját egy névrokon tartozása miatt

2017 december 13., szerda 22:05
164

Négy hónap alatt háromszor nullázták le a számláját a szegedi Juhász Tibornak. Augusztusban előbb 1 millió forintot vett le a számlájáról egy végrehajtó iroda, miközben tartozása nem volt. Tibor igazolta magát a cégnél, és visszakapta a pénzét, miután bebizonyosodott, hogy egy másik (egy debreceni) Juhász Tibor az, aki tartozik. Másodjára, néhány héttel később már több mint 4 milliót vettek le a számlájáról. Újra igazolta magát és ismét visszakapta a pénzét.

Aztán harmadjára is megtörtént a levonás. Ekkor már se a bank, se a végrehajtó nem ismerte el a hibát. A végrehajtó annyit közölt, rendszerátállás miatt léphetett fel a kavarodás, de csak az első téves intézkedésben ismerték el felelősségüket. A tranzakciós költségeket, 15 ezer forint ugyan hiányzik Tibor számlájáról, de a bank nem ismerte el a hibát, így kérdés hogy a sok szívással eltöltött óra mellett Tibor hogyan kapja vissza a veszteségeit. (RTL Klub)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt