650 eki és 19 millió forint volt a drogdíler lakásán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két férfit fogott el a rendőrség, akik rendszeresen drogot árultak Budapesten – írja a police.hu. A nyomozók kedd délután , a III. kerületben igazoltatták a 43 éves leányfalui K. Lajost, akiről azt sejtették, a XI., a IX. és a III. kerületben kábítószerrel kereskedik. Ruhája és autója átvizsgálásakor a nyomozók 24 gramm növényi törmeléket, 313 gramm kábítószergyanús anyagot és egy növényőrlőt is találtak. A rendőrök a házkutatás során további 407 gramm növényi törmeléket, illetve kábítószerek csomagolásához és árusításához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A nyomozók ezzel egyidőben intézkedtek K. Lajos ismerősénél is, akinek a kocsijában 6 darab kábítószergyanús tablettát, illetve készpénzt és valutát találtak több mint 1 millió forint értékben. Hat helyszínen - köztük a 49 éves budapesti P. László lakásán - a nyomozók házkutatást tartottak, ahol 

650 darab extasy tablettát, 26 gramm kábítószergyanús port, illetve közel 19 millió forintnak megfelelő készpénzt és valutát találtak, és hat nagy értékű autót foglaltak le.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.