650 eki és 19 millió forint volt a drogdíler lakásán

bűnügy
2017 december 14., 09:21
comments 24

Két férfit fogott el a rendőrség, akik rendszeresen drogot árultak Budapesten – írja a police.hu. A nyomozók kedd délután , a III. kerületben igazoltatták a 43 éves leányfalui K. Lajost, akiről azt sejtették, a XI., a IX. és a III. kerületben kábítószerrel kereskedik. Ruhája és autója átvizsgálásakor a nyomozók 24 gramm növényi törmeléket, 313 gramm kábítószergyanús anyagot és egy növényőrlőt is találtak. A rendőrök a házkutatás során további 407 gramm növényi törmeléket, illetve kábítószerek csomagolásához és árusításához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A nyomozók ezzel egyidőben intézkedtek K. Lajos ismerősénél is, akinek a kocsijában 6 darab kábítószergyanús tablettát, illetve készpénzt és valutát találtak több mint 1 millió forint értékben. Hat helyszínen - köztük a 49 éves budapesti P. László lakásán - a nyomozók házkutatást tartottak, ahol

650 darab extasy tablettát, 26 gramm kábítószergyanús port, illetve közel 19 millió forintnak megfelelő készpénzt és valutát találtak, és hat nagy értékű autót foglaltak le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.