Hahó, ködrajongók! Ideje kipattanni az ágyból!

időjárás
2017 december 14., 04:55
comments 79

Pocsék időnk van, jó reggelt! Persze az évnek ebben az időszakában ezen nincs mit meglepődni, és azért a hajnali fagyoknál láttunk már rosszabbat is. Igazán kellemetlen reggelre csak az ország magas hegységeiben élők ébredhettek, ott akár mínusz 5 fok is lehet. A hegyvidéki területeken kívül 1-3 fok van pillanatnyilag, ez délelőttre a Dunántúlon akár 5-8 fokig is melegedhet. A Dunától keletre eső területeken 0-5 fok körül, az Északi-Középhegységben fagypont alatt alakul majd a hőmérséklet.

Délutánra már az ország keleti részében is 7-8 fokig melegedhet az idő, Baranyában és Somogyban pedig akár 9-10 fokot is mérhetnek majd.

Mindehez országszerte csapadék társul, akár még záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Napsütésre az ország nyugati határa mentén van némi remény, hóra a magas hegyeinkben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.