Hahó, ködrajongók! Ideje kipattanni az ágyból!

Pocsék időnk van, jó reggelt! Persze az évnek ebben az időszakában ezen nincs mit meglepődni, és azért a hajnali fagyoknál láttunk már rosszabbat is. Igazán kellemetlen reggelre csak az ország magas hegységeiben élők ébredhettek, ott akár mínusz 5 fok is lehet. A hegyvidéki területeken kívül 1-3 fok van pillanatnyilag, ez délelőttre a Dunántúlon akár 5-8 fokig is melegedhet. A Dunától keletre eső területeken 0-5 fok körül, az Északi-Középhegységben fagypont alatt alakul majd a hőmérséklet.

Délutánra már az ország keleti részében is 7-8 fokig melegedhet az idő, Baranyában és Somogyban pedig akár 9-10 fokot is mérhetnek majd.

Mindehez országszerte csapadék társul, akár még záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Napsütésre az ország nyugati határa mentén van némi remény, hóra a magas hegyeinkben.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.