Az iraki szépségkirálynő posztolt egy közös szelfit az izraelivel, a családjának most menekülnie kell

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Sarah Idan, az Egyesült Államokban élő iraki modell a novemberi tokiói Miss Universe szépségversenyt kegyetlen tempójú instagramozással töltötte. A döntő majdnem minden résztvevőjével lőtt közös szelfit, köztük Adar Gandelsman izraeli versenyzővel is, akivel állítólag amúgy is jóba lettek. 

Így most maga Gandelsman közölte egy izraeli hírügynökséggel, hogy a barátnője családjának el kellett menekülnie Irakból, annyi fenyegetést kaptak, amiért a lányuk kiposztolta a közös szelfit, és más, megbotránkoztatónak érzett képeket.

Annak ellenére sem enyhült a feszültség, hogy Idan később egy másik, arab nyelvű bejegyzésben arról írt, hogy a közös képpel csak arra akart utalni, hogy mennyire vágyik a békére a két ország között, de a szelfi egyáltalán nem jelent olyasmit, hogy ő támogatná az izraeli kormány politikáját.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.