Boris Johnson olyan arccal itta ki a japán külügyminiszter ajándékát, mintha meztelencsigavér lett volna

Elsőre egészen biztosan remek ötletnek tűnt a japán diplomáciától, hogy a Londonba látogató Taro Kono külügyminiszter egy doboz Fukusimában gyártott őszibaracklevet vigyen ajándékba, hogy azt brit vendéglátója, Boris Johnson a kamerák előtt igya meg. Így demonstrálva, hét évvel a nukleáris katasztrófa után, hogy az ott előállított élelmiszer teljesen biztonságos.

Az egyébként kiváló színész Johnson viszont olyan arccal csinálta végig a dolgot, mintha valami gusztustalant, esetleg nukleáris hulladékot kellett volna innia.

Az egészben az a legjobb, hogy a most publikált felvételt maga Taro külügyminiszter készítette. Így derült ki, hogy ő is a Függőlegesen Tartva Videózók szektájának a tagja.

(via Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.