Boris Johnson olyan arccal itta ki a japán külügyminiszter ajándékát, mintha meztelencsigavér lett volna

külföld
2017 december 15., 10:44

Elsőre egészen biztosan remek ötletnek tűnt a japán diplomáciától, hogy a Londonba látogató Taro Kono külügyminiszter egy doboz Fukusimában gyártott őszibaracklevet vigyen ajándékba, hogy azt brit vendéglátója, Boris Johnson a kamerák előtt igya meg. Így demonstrálva, hét évvel a nukleáris katasztrófa után, hogy az ott előállított élelmiszer teljesen biztonságos.

link Forrás

Az egyébként kiváló színész Johnson viszont olyan arccal csinálta végig a dolgot, mintha valami gusztustalant, esetleg nukleáris hulladékot kellett volna innia.

Az egészben az a legjobb, hogy a most publikált felvételt maga Taro külügyminiszter készítette. Így derült ki, hogy ő is a Függőlegesen Tartva Videózók szektájának a tagja.

(via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.