Boris Johnson olyan arccal itta ki a japán külügyminiszter ajándékát, mintha meztelencsigavér lett volna

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Elsőre egészen biztosan remek ötletnek tűnt a japán diplomáciától, hogy a Londonba látogató Taro Kono külügyminiszter egy doboz Fukusimában gyártott őszibaracklevet vigyen ajándékba, hogy azt brit vendéglátója, Boris Johnson a kamerák előtt igya meg. Így demonstrálva, hét évvel a nukleáris katasztrófa után, hogy az ott előállított élelmiszer teljesen biztonságos.

Az egyébként kiváló színész Johnson viszont olyan arccal csinálta végig a dolgot, mintha valami gusztustalant, esetleg nukleáris hulladékot kellett volna innia.

Az egészben az a legjobb, hogy a most publikált felvételt maga Taro külügyminiszter készítette. Így derült ki, hogy ő is a Függőlegesen Tartva Videózók szektájának a tagja.

(via Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.