Hónapokig menekült, most elkapták a többszörös gyilkos Fehér Norbertet Spanyolországban

külföld
2017 december 15., 12:44

Pénteken letartóztatták Spanyolországban Fehér Norbert magyar származású szerb bűnözőt, akit úgy is hívtak, hogy Igor, az orosz - jelentette az olasz ANSA hírügynökség. Fehért azután fogták el, hogy egy lövöldözés során agyonlőtt három embert - köztük két rendőrt - Granada melletti El Ventorillo-ban.

Fehér után még tavasszal indítottak hajtóvadászatot az olasz hatóságok, miután megölt két embert Bologna közelében. A 41 éves férfit Szerbiában is körözik, rablás és szexuális erőszak miatt. A férfit speciális rendőri egységek, helikopterek, drónok és rendőrkutyák is keresték, végül egy lopott csónakkal menekülhetett el az üldözői elől.

A Bors augusztusi cikke szerint az áldozatainak a hozzátartozói ötvenezer eurós vérdíjat ajánlottak fel annak, aki segít elkapni a bűnözőt, és 25 ezer eurót annak, aki elhozza a holttestét. Az egyik áldozatának özvegye most azt mondta, reméli “leüli az idejét”. (ANSA)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.