Hónapokig menekült, most elkapták a többszörös gyilkos Fehér Norbertet Spanyolországban

Pénteken letartóztatták Spanyolországban Fehér Norbert magyar származású szerb bűnözőt, akit úgy is hívtak, hogy Igor, az orosz - jelentette az olasz ANSA hírügynökség. Fehért azután fogták el, hogy egy lövöldözés során agyonlőtt három embert - köztük két rendőrt - Granada melletti El Ventorillo-ban.

Fehér után még tavasszal indítottak hajtóvadászatot az olasz hatóságok, miután megölt két embert Bologna közelében. A 41 éves férfit Szerbiában is körözik, rablás és szexuális erőszak miatt. A férfit speciális rendőri egységek, helikopterek, drónok és rendőrkutyák is keresték, végül egy lopott csónakkal menekülhetett el az üldözői elől.

A Bors augusztusi cikke szerint az áldozatainak a hozzátartozói ötvenezer eurós vérdíjat ajánlottak fel annak, aki segít elkapni a bűnözőt, és 25 ezer eurót annak, aki elhozza a holttestét. Az egyik áldozatának özvegye most azt mondta, reméli “leüli az idejét”. (ANSA)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.