Már nem körözik Bárdosi Sándort

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Csütörtök este írta meg a 24.hu, hogy körözést adtak ki Bárdosi Sándor ellen. A birkózó a lapnak azt mondta: fogalma sincs, miért került fel a rendőrség honlapjára.

Bárdosi Sándor még régebben a TV2 reggeli műsorában.Fotó: TV2 / Youtube

Péntek délután a Budapest Környéki Törvényszék levelet küldött a 24.hu-nak, amiből kiderült, hogy már visszavonták a körözést.

A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja (BV Csoport) azért adott ki elfogatóparancsot Bárdosi ellen, mert a birkózót a Budakörnyéki Járásbíróság 2016. február 25-i elsőfokú határozatával, majd a Budapest Környéki Törvényszék mint másodfokú bíróság 2016. október 27-én meghozott jogerős ítéletével, garázdaság vétsége és testi sértés vétsége miatt, 250 ezer forint pénzbüntetésre és 80 óra közérdekű munkára ítélte.

Bárdosi a pénzbüntetésnek csak egy részét fizette be, ezért a bíróság a pénzbüntetést szabadságvesztésre változtatta át, és a BV Csoport a végrehajtás érdekében elfogatóparancsot bocsátott ki Bárdosival szemben, de mivel időközben a pénzbüntetés fennmaradó részének befizetése megtörtént, az elfogatóparancsot a BV Csoport visszavonta – írták a lapnak.

Bárdosi a Facebookon azt írta:

„Viccelődhetnék, de nem teszem.... Jelentjük minden rendben az egész családdal! Természetesen a körözést visszavonták! Gondolom mindenki meglepődik, ha azt mondom, nem volt alapja... Nem tudják elrontani az ünnepeinket!”

(24.hu)