Már nem körözik Bárdosi Sándort

bűnügy
2017 december 15., 17:15
comments 43

Csütörtök este írta meg a 24.hu, hogy körözést adtak ki Bárdosi Sándor ellen. A birkózó a lapnak azt mondta: fogalma sincs, miért került fel a rendőrség honlapjára.

Bárdosi Sándor még régebben a TV2 reggeli műsorában.
photo_camera Bárdosi Sándor még régebben a TV2 reggeli műsorában. Fotó: TV2 / Youtube

Péntek délután a Budapest Környéki Törvényszék levelet küldött a 24.hu-nak, amiből kiderült, hogy már visszavonták a körözést.

A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja (BV Csoport) azért adott ki elfogatóparancsot Bárdosi ellen, mert a birkózót a Budakörnyéki Járásbíróság 2016. február 25-i elsőfokú határozatával, majd a Budapest Környéki Törvényszék mint másodfokú bíróság 2016. október 27-én meghozott jogerős ítéletével, garázdaság vétsége és testi sértés vétsége miatt, 250 ezer forint pénzbüntetésre és 80 óra közérdekű munkára ítélte.

Bárdosi a pénzbüntetésnek csak egy részét fizette be, ezért a bíróság a pénzbüntetést szabadságvesztésre változtatta át, és a BV Csoport a végrehajtás érdekében elfogatóparancsot bocsátott ki Bárdosival szemben, de mivel időközben a pénzbüntetés fennmaradó részének befizetése megtörtént, az elfogatóparancsot a BV Csoport visszavonta – írták a lapnak.

Bárdosi a Facebookon azt írta:

„Viccelődhetnék, de nem teszem.... Jelentjük minden rendben az egész családdal! Természetesen a körözést visszavonták! Gondolom mindenki meglepődik, ha azt mondom, nem volt alapja... Nem tudják elrontani az ünnepeinket!”

(24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.