Te is ilyen álmos lennél, ha fél éjszaka ennek a szibériai tanyának a macskáit és tyúkjait nézted volna

A világ egyik legjobb youtube-csatornája

- ez volt annak a levélnek a subjectje, amit csütörtökön kora este küldött nekem a 444-szerkesztő Juli. A levelében utána annyi állt, hogy

egy szibéria farm hétköznapjairól, a macskák elég hangsúlyosak

majd a link.

Most pár perc alvás után úgy érzem, hogy ha túlzott is, annyi belefért. A csatorna ugyanis szinte azonnali függést okoz. Nekem elég volt megnéznem a legfrisebb videót, amin az látható, hogy egy rakás macska iszik a vödörből. 

Tényleg ennyiről szól, de ez pont elég.

Utána megnéztem egy remek csirkés kalandfilmet:

aztán még egy macskásat, amiben a macskák egy csomót mászkálnak, néha meg nyalogatják magukat

és már függő is lettem. Hogy mitől van ilyen jó hangulata az egésznek? Talán attól, hogy a csatorna gazdája, Alla Lebegyeva ennyire ráér, hogy napi több órán át ne csináljon mást, mint macskákat és haszonállatokat filmezzen.

Kösz, Juli!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.