Te is ilyen álmos lennél, ha fél éjszaka ennek a szibériai tanyának a macskáit és tyúkjait nézted volna

ÁLLAT
2017 december 15., 05:07
comments 40

A világ egyik legjobb youtube-csatornája

- ez volt annak a levélnek a subjectje, amit csütörtökön kora este küldött nekem a 444-szerkesztő Juli. A levelében utána annyi állt, hogy

egy szibéria farm hétköznapjairól, a macskák elég hangsúlyosak

majd a link.

Most pár perc alvás után úgy érzem, hogy ha túlzott is, annyi belefért. A csatorna ugyanis szinte azonnali függést okoz. Nekem elég volt megnéznem a legfrisebb videót, amin az látható, hogy egy rakás macska iszik a vödörből. 

link Forrás

Tényleg ennyiről szól, de ez pont elég.

Utána megnéztem egy remek csirkés kalandfilmet:

link Forrás

aztán még egy macskásat, amiben a macskák egy csomót mászkálnak, néha meg nyalogatják magukat

link Forrás

és már függő is lettem. Hogy mitől van ilyen jó hangulata az egésznek? Talán attól, hogy a csatorna gazdája, Alla Lebegyeva ennyire ráér, hogy napi több órán át ne csináljon mást, mint macskákat és haszonállatokat filmezzen.

Kösz, Juli!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.