Te mit csináltál, amikor megtudtad, hogy Gyurcsány séf receptapplikációval jelentkezett?

A 444-es műsorvezetés elvileg olyan szubjektív hír- és mindenfolyam, amiből az olvasó a nap releváns hírein kívül a műsorvezetőkről is megtudhat valamit. Tessék, itt van egy: 

amikor meghallottam, hogy már megint mit művelt a Gyurcsány, így reagáltam, már azon felül, hogy lefagytam, mint az alulöltözött Semjén Zsolt a jegesmedvelesen, bár ezt próbáltam nem mutatni:

És te mit csináltál, amikor megtudtad a hírt?

(Az app egyébként kipróbálás után nagy csalódás, mert alig leplezett emailhalász- és kontaktlistanövelő eszközről van szó, nyilván kampánycélokra. Az is igaz, hogy ha az ember észreveszi, az email megadását ki tudja lőni a belépéskor. Igen béna, hogy semmilyen szempontból nem lehet válogatni a receptek között, nincs tematizálás, csak jön egyik a másik után. Persze minek bajlódtak volna bonyolultabb szerkezettel, ha az egész úgyis a bejelentkezésig érdekes Gyurcsánynak, amikor megadod a neved-kontaktodat.) 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.