Új otthont talált a gazdáját balesetben elveszítő kutya

Csütörtök hajnalban a fának csapódott és felborult egy személyautó Apostag és Dunaegyháza között. A 67 éves sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A férfival együtt utazott a németjuhász kutyája is, ő túlélte a balesetet, és órákig ült az autó roncsa mellett.

A balesetet túlélő kutya várja a gazdáját a felborult autó roncsai mellett címmel az MTI is közölt fotót tóla:

Fotó: Donka Ferenc/MTI/MTVA

A Bács-Kiskun megyei hírportál szerint a férfi öngyilkos akart lenni. Ezt támasztja alá, hogy nem használta a biztonsági övét, illetve hogy a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az ügyet. A lap szerint a sofőr tulajdona volt az az apostagi hétvégi ház, ami szintén csütörtök hajnalban leégett.

A kutya sorsa viszont úgy tűnik, hogy rendeződött. A lap szerint egy mentős magához vette addig, amíg találnak valakit, akinél elhelyezhetik. A 24.hu-nak pedig később a rendőrség szóvivője azt mondta a képen szereplő kutyát egy magánszemély magához vette, és örökbe fogadta.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.