Holtan találtak az otthonában egy kanadai milliárdost és a feleségét

2017 december 16., szombat 5:35
43

Holtan találták torontói otthonában pénteken Barry Sherman kanadai milliárdost és feleségét; a rendőrség szerint haláluk körülményei gyanúsak.

Sherman 1974-ben alapította az Apotex gyógyszergyártó céget, amely jelenleg a világ hetedik legnagyobb, generikus gyógyszereket gyártó vállalata, és egyben a legnagyobb kanadai tulajdonú gyógyszeripari cég, amely évenként kétmilliárd kanadai dollárt (több mint 400 milliárd forint) meghaladó összegben értékesíti termékeit. Berry Sherman öt éve, hetvenévesen mondott le a vállalat vezérigazgatói posztjáról.

A rendőrség szerint nem látszik, hogy erőszakosan hatoltak volna be a házba. A pár nemrég úgy határozott, hogy eladja a luxusingatlant, a testüket épp az ingatlanügynök találta meg, aki azért ment oda, hogy előkészítse a házat a bemutatóra.

A halálesetről még az ontariói egészségügyi miniszter is hírt adott a Twitteren.
"Nem találok most szavakat. Drága barátaimat, Barry és Honey Shermant holtan találták. Csodálatos emberek, hihetetlen emberbarátok, az egészségügy nagy vezéregyéniségei" - írta a tárcavezető. (MTI, BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt