Stormy, a tehén megunta a betlehemezést, inkább elment a városba csatangolni

külföld
2017 december 16., 09:15
comments 143

Stormy-nak, a hétéves Hereford marhának dolgos csütörtöke volt. Beállították Philadelphia egyik templomának Betlehemébe, hogy ott egyfajta élő díszletként teljesítsen szolgálatot. Stormy-nak ugyanakkor nagyon nem tetszett az állás, ezért úgy döntött, hogy még hajnalban kereket old.

Egész messzire jutott, míg a rendőrök megtalálták, végül a főúton tudták befogni egy lasszó segítségével. Berakták egy lószállító kocsiba, és visszavitték a templom Betlehemébe.

Stormy azonban nem fért a bőrébe, ezért reggel újra megszökött, és egy közeli parkoló felé tartott. Végül ott kapták el újra a rendőrök. A tempolnak viszont ekkor már elege lett belőle, ezért kirúgták, és felvették a helyére Gingert, egy sokkal kisebb méretű tehenet, aki utána nem is szökött meg. Stormy pedig visszakerült a farmra, ahonnan jött.

Itt egy videó Stormy szökéséről:

link Forrás

(USA Today, Vice)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.