Egy fiatal pár hajnalban kipróbálta, milyen lehajtani autóval a Kékestető sípályáján, de a száguldás helyett egyszerűen belesüppedtek a hóba

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap hajnalban egy pár felhajtott a Kékestető sípályájára, hogy kipróbálják, mennyit bír az autójuk, de kiderült, hogy nem sokat, mert elakadt a hóban. 

Végül délelőtt egy hókotró vontatta el őket. Ráadásul még kiérkező rendőrök még 30 ezer forint bírságot is kiszabtak rájuk. (Heol)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.