Lezuhant egy MiG-29-es Varsó közelében

külföld
2017 december 18., 19:23
comments 66

Leszállás előtt eltűnt a lengyel légierő egy MiG-29 típusú harci repülőgépe Varsó közelében - közölte hétfő este a lengyel média.

A hírt a gép után kutató lengyel tűzoltóság szóvivője erősítette meg a közszolgálati hírtelevíziónak és a PAP hírügynökségnek.

A TVP Info közszolgálati hírtelevízió szerint az orosz gyártmányú gép a lengyel főváros közelében fekvő Minsk Mazowiecki repülőterére tért vissza, amikor a légiirányítók elveszítették a kapcsolatot a pilótával.

Helyi lakosok nem számoltak be légibalesetre utaló jelekről. (MTI)

UPDATE 21:31

Az eredeti poszt megjelenése után kiderült, hogy a repülő lezuhant, de a pilóta még idejében katapultált, túlélte a balesetet. Egyelőre nem tudni pontosan, mi történt, a lengyel hatóságok még vizsgálódnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.