Pócs János nem válaszolt a Soros feliratú disznót érintő kérdésre, mert advent van

A Hír TV riportere szerette volna megtudni az éppen a jászjákóhalmi nyugdíjasoknak tartott ünnepségre igyekvő jászsági politikustól, hogy megbánta-e, hogy megosztott Facebook-oldalán egy fotót, melyen egy megpörzsölt disznó látható, testén Ő volt a Soros felirattal. Pócs János azonban elzárkózott a válaszadástól, mondván, advent van, és most a szeretet a legfontosabb. A riporter kitartóan próbálkozott, felemlegette azt is, hogy Lázár János azt mondta, a poszt ízléstelen volt, és nem méltó egy képviselőhöz, mire Pócs az autójába nyúlt, kivett egy tálca árvácskát, és a szeretet jegyében átnyújtott egyet az újságírónak. 

A képviselő az időseknek rendezett karácsonyi ünnepségen is a szeretet erejéről beszélt. „Ha van, akit a szeretet helyett a rosszindulat vezérli, azt felejtsék el. Nézzenek át rajta” – mondta Pócs.

A videó itt megtekinthető.Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.