Pócs János nem válaszolt a Soros feliratú disznót érintő kérdésre, mert advent van

politka
2017 december 18., 06:14
comments 108

A Hír TV riportere szerette volna megtudni az éppen a jászjákóhalmi nyugdíjasoknak tartott ünnepségre igyekvő jászsági politikustól, hogy megbánta-e, hogy megosztott Facebook-oldalán egy fotót, melyen egy megpörzsölt disznó látható, testén Ő volt a Soros felirattal. Pócs János azonban elzárkózott a válaszadástól, mondván, advent van, és most a szeretet a legfontosabb. A riporter kitartóan próbálkozott, felemlegette azt is, hogy Lázár János azt mondta, a poszt ízléstelen volt, és nem méltó egy képviselőhöz, mire Pócs az autójába nyúlt, kivett egy tálca árvácskát, és a szeretet jegyében átnyújtott egyet az újságírónak. 

A képviselő az időseknek rendezett karácsonyi ünnepségen is a szeretet erejéről beszélt. „Ha van, akit a szeretet helyett a rosszindulat vezérli, azt felejtsék el. Nézzenek át rajta” – mondta Pócs.

A videó itt megtekinthető.Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.