Rose McGowan beszólt Meryl Streepnek, mert fekete ruhában tiltakozna a zaklatások ellen a Golden Globe-gálán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Meryl Streep és még számos színésznő arra készül, úgy fejezik ki tiltakozásukat a nemrégiben napvilágra került szexuális zaklatások ellen, hogy fekete ruhát viselnek az egyik legfontosabb filmipari díjátadó gálán, a Golden Globe-on. A gesztusnak szánt akcióval azt is jelezni szeretnék, a bátor nők mellett állnak, aki előálltak saját történeteikkel. A dolog kevéssé hatotta meg Rose McGowant, akit Harvey Weinstein konkrétan megerőszakolt. 

„Olyan színésznők, mint Meryl Streep, akik boldogan dolgoztak a Disznószörnynek, néma tiltakozásként feketét akarnak viselni a Golden Globe-on. A NÉMASÁGOTOK a probléma” 

- üzente Twitterén a színésznő. „Simán elfogadjátok a kamu díjakat, és semmit sem tesztek az igazi változásért. Hányok a képmutatásotoktól.”

Aztán azt javasolja, talán vegyenek fel mind Marchesa ruhát - ez Georgina Chapman, Weinstein feleségének divatmárkája.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.