16 embert vittek kórházba Szerepről mérgezés gyanújával

belföld
2017 december 19., 16:37
comments 32

Mérgezés gyanújával 16 embert vittek kórházba megfigyelésre kedden a Hajdú-Bihar megyei Szerepről - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel. A mérgezési tünetekkel előbb hat felnőttet és öt gyermeket, majd további öt embert vittek a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházba, illetve a Debreceni Egyetem Klinikájára. 

Valamennyien ismeretlen szertől vagy folyadéktól lettek rosszul - tette hozzá. A Püspökladányi Rendőrkapitányság az ügyben testi sértés miatt rendelt el nyomozást, amely szakértő bevonásával jelenleg is tart.

A Hajdú-bihari Napló úgy tudja, hogy több, nem beazonosítható italt is lefoglalt a rendőrség. A lap információi szerint a problémák hétfő este kezdődtek, úgy tudjuk, két ember jelenleg is súlyos-életveszélyes állapotban van.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.