16 embert vittek kórházba Szerepről mérgezés gyanújával

Mérgezés gyanújával 16 embert vittek kórházba megfigyelésre kedden a Hajdú-Bihar megyei Szerepről - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel. A mérgezési tünetekkel előbb hat felnőttet és öt gyermeket, majd további öt embert vittek a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházba, illetve a Debreceni Egyetem Klinikájára. 

Valamennyien ismeretlen szertől vagy folyadéktól lettek rosszul - tette hozzá. A Püspökladányi Rendőrkapitányság az ügyben testi sértés miatt rendelt el nyomozást, amely szakértő bevonásával jelenleg is tart.

A Hajdú-bihari Napló úgy tudja, hogy több, nem beazonosítható italt is lefoglalt a rendőrség. A lap információi szerint a problémák hétfő este kezdődtek, úgy tudjuk, két ember jelenleg is súlyos-életveszélyes állapotban van.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.