Kilőttek egy rakétát a szaúdi fővárosra a jemeni lázadók

A szaúdi állami tévé szerint jemeni lázadók ellen harcoló koalíció Rijád közelében elfogott egy ballisztikus rakétát, amit a húti lázadók lőttek ki a szaúdi fővárosra. A szemtanúk Rijádban egy robbanásról és egy füstfelhőről számoltak be. 

A húti lázadókhoz tartozó tévé arról számolt be, hogy a fegyvereseik egy  Burkan-2-es rakétát lőttek ki Rijádra. 

Közben a szaúdiak által vezetett koalíció is bombázza Jement. Az ENSZ megfigyelői szerint december 6. óta legalább 136 civil halt meg a bombázások miatt. Az ENSZ szerint múlt szerdán 45 rab halt meg, amikor az egyik találat egy börtönt ért el. (BBC/Reuters)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.