Kilőttek egy rakétát a szaúdi fővárosra a jemeni lázadók

A szaúdi állami tévé szerint jemeni lázadók ellen harcoló koalíció Rijád közelében elfogott egy ballisztikus rakétát, amit a húti lázadók lőttek ki a szaúdi fővárosra. A szemtanúk Rijádban egy robbanásról és egy füstfelhőről számoltak be. 

A húti lázadókhoz tartozó tévé arról számolt be, hogy a fegyvereseik egy  Burkan-2-es rakétát lőttek ki Rijádra. 

Közben a szaúdiak által vezetett koalíció is bombázza Jement. Az ENSZ megfigyelői szerint december 6. óta legalább 136 civil halt meg a bombázások miatt. Az ENSZ szerint múlt szerdán 45 rab halt meg, amikor az egyik találat egy börtönt ért el. (BBC/Reuters)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.