Öntől is követelt 3400 forintot a NAV? Be ne fizesse, az nem a NAV!

PÉNZ
2017 december 19., 16:51
comments 123

Ügyintézői díj címén próbálkoznak pénzt kicsalni a NAV nevében - közölte az adóhivatal a Facebookon. Egy fiktív felszólító-levél köröz Magyarországon, amelyhez azonban semmi köze sincs a NAV-nak, és 3400 forintot követel a címzettől.

Az iromány egyértelműen csalók műve, a számtalan helyesírási hiba, a NAV logójával ellátott, házilag kreált fejléc, a privát számlaszám és sok egyéb jel is árulkodik arról, hogy a felszólítás nem a hivataltól származik - írta a NAV, majd hozzátették, hogy aki ilyen levelet kap, véletlenül se fizessen.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.