Trump szövetségi bírónak jelölte, de a legegyszerűbb kérdésekre sem tudott válaszolni, milliók röhögtek rajta, és aztán vissza is lépett

külföld
2017 december 19., 09:42
comments 228

Matthew Petersen tökéletesen ismeretlen pártfunkcionárius volt egészen múlt hétig. A választási bizottság republikánus tagját Trump szövetségi bírónak jelölte, és így sor került a meghallgatására a szenátusi bizottságban. 

Itt az egyik párttársa, a Trumppal amúgy töretlenül szimpatizáló John Kennedy kezdte kérdezgetni. Kennedy szenátor korábban jogot tanított az egyetemen, és olyan is a beszélgetés hangulata, mint egy nagyon, nagyon, nagyon rosszul sikerült vizsgáztatásé.

A kínos párbeszédből nem csak az derült ki, hogy szegény Petersen finoman szólva is híján van a szakmai tapasztalatoknak, hanem az is, hogy a jövendőbeli munkája szempontjából alapvető kérdésekre sem tud válaszolni. A szenvedéseit rögzítő videó érthető módon végigsöpört a neten.

link Forrás

Tegnap aztán kiderült, hogy Petersen visszavonta a jelöltségét, és ezt a döntését Trump is elfogadta. A megsemmisült jelölt azt nyilatkozta: „Reméltem, hogy a majdnem két évtizednyi közszolgálat többet nyom a latba, mint életem két legrosszabb perce a tévében.”

Tévedett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.