Ez a férfi félholtra vert egy nőt Kőbányán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Térfigyelő kamerák felvételeit hozta nyilvánosságra a rendőrség egy fiatal férfiról, aki gyanújuk szerint azonos azzal a férfival, aki egy hete, december 13-án háromnegyed hét körül a kőbányai Szállás utcában bántalmazott egy nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A 25 év körüli férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötét, csíkos kötött sapkát, zöld-fekete overált és hátizsákot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri, vagy tudja, hol tartózkodik, netán információja van a bűncselekményről, az jelentkezzen a 107-es, a 112-es, vagy a névtelenül is hívható 0680555111-es telefonszámon. (Via ATV)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.