Ez a férfi félholtra vert egy nőt Kőbányán

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Térfigyelő kamerák felvételeit hozta nyilvánosságra a rendőrség egy fiatal férfiról, aki gyanújuk szerint azonos azzal a férfival, aki egy hete, december 13-án háromnegyed hét körül a kőbányai Szállás utcában bántalmazott egy nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A 25 év körüli férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötét, csíkos kötött sapkát, zöld-fekete overált és hátizsákot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri, vagy tudja, hol tartózkodik, netán információja van a bűncselekményről, az jelentkezzen a 107-es, a 112-es, vagy a névtelenül is hívható 0680555111-es telefonszámon. (Via ATV)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.