Ez a férfi félholtra vert egy nőt Kőbányán

Térfigyelő kamerák felvételeit hozta nyilvánosságra a rendőrség egy fiatal férfiról, aki gyanújuk szerint azonos azzal a férfival, aki egy hete, december 13-án háromnegyed hét körül a kőbányai Szállás utcában bántalmazott egy nőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A 25 év körüli férfi a bűncselekmény elkövetésekor sötét, csíkos kötött sapkát, zöld-fekete overált és hátizsákot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri, vagy tudja, hol tartózkodik, netán információja van a bűncselekményről, az jelentkezzen a 107-es, a 112-es, vagy a névtelenül is hívható 0680555111-es telefonszámon. (Via ATV)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.