Pénzbüntetést kapott az ittasan rendelővel karambolozó ifjúsági válogatott focista

baleset
2017 december 20., 10:14
comments 42

700 000 forintos bírságot kapott Balajti Ádám, a Vác focistája, aki még októberben néhány liter sör után ült a kormányhoz, majd nekiütközött egy besenyőtelki háziorvosi rendelőnek.

photo_camera Fotó: Vác FC

Balajti, aki tagja volt a 2009-ben világbajnoki bronzérmes U20-as labdarúgó-válogatottnak, előzés közben vesztette el az irányítást az autó felett. Előbb egy betonoszlopnak csapódtak, majd az Opel Astra a rendelő kertésében végezte. Személyi sérülés nem történt.

Az autóban ott ült Balajti egy meg nem nevezett játékostársa is, aki 300 000-et fizethet, amiért átengedte a vezetést egy láthatóan ittas embernek.

Balajti a Blikken keresztül üzent „rajongóinak”:

„Hibát követtem el, felelőtlenül cselekedtem, megbántam a tettemet, és tanultam a történtekből. A jövőben csak a pályán elért teljesítményemmel szeretném felhívni magamra a figyelmet, hiszen még komoly ter­veim, céljaim vannak a labdarúgásban. Örvendetes módon a történtek nem befolyásolták a pályán nyújtott teljesítményemet, ugyanis gólokkal és gólpasszokkal járultam hozzá jelenlegi csapatom jó szerepléséhez”.

Balajti egyébként nem az egyetlen, aki abból a 2009-ben Egyiptomban bronzérmet szerző csapatból nem vitte sokra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.