Az Echo tévében azt ordítják: Rasszizmus azt mondani, hogy fideszesből nem lehet tisztességes ÁSZ-elnök!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„Ez rasszizmus! Ilyet mondani, hogy valaki azért, mert a Fidesznek tagja volt, már nem lehet tisztességes elnöke az Állami Számvevőszéknek, ez felháborító!”

- szakadt ki a düh a Magyarországot régóta feszítő igazságtalansággal szemben Gajdics Ottóból, a Magyar Idők főszerkesztőjéből. Kiállásának éppen ideje volt: valakinek ki kellett már mondani, hogy az ország legelnyomottabb kisebbsége a volt fideszes képviselőkből lett állami vezetők csoportja, akiknek nap mint nap szembe kell nézzeniük a megbélyegzéssel és a struktuális elnyomással.

Az Echo tévé műsorában a téma az volt, hogy esetleg lehet némi kapcsolat aközött, hogy Domokos László ÁSZ-elnök a Fidesz tagja volt, és aközött, hogy az ÁSZ kizárólag ellenzéki pártoknál, és a Fidesszel már nem szövetséges oligarcháknál lát szabálytalanságokat. Gajdics Ottó viszont nem hallgathatott tovább, szembeszállt a véleményterrorral, és az eddig nem ismert rasszista összefüggés mellett kimondta azt is:

„Kikérem magamnak az összes fideszes nevében és az összes tisztességes magyar ember nevében ezeket az állításokat.”

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.