Újbuda polgármestere a szuperkórház helyszínéről: "a terület kijelölése azért is szerencsés, mert eléggé távol lesz a lakóterületektől"

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A kormány egy olyan területet jelölt ki a komplexum megépítésére, amelyen eddig mezőgazdasági gazdálkodás folyt, mondta a dél-budai szuperkórházról Újbuda polgármestere a Magyar Hírlapnak adott interjújában. Hoffmann Tamás szerint 

"a terület kijelölése azért is szerencsés, mert eléggé távol lesz a lakóterületektől ahhoz, hogy a működése a mindennapokat ne zavarja."

Elég távol lesz, tudja ezt a polgármester is, ezért hozzátette: 

"nyilvánvaló, hogy a kórház létrehozása a közlekedési hálózat fejlesztését is szükségessé teszi, és szeretnénk elérni, hogy a 4-es metró továbbvitelét is napirendre vegyék."

Hoffmann optimizmusa irigylésre méltó. Szerinte 

"további pozitívum, hogy a szuperkórház új munkahelyeket teremt."

A magyar egészségügyben pedig ismeretlen fogalom a munkaerőhiány.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.