Gázpisztollyal rálőttek a baranyai cigány önkormányzat elnökére, és kitörték négy fogát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kórházba került Orsós Ferenc, a Baranyai megyei cigány önkormányzat elnöke, miután csütörtök délelőtt Komlón egy férfi gázpisztollyal rálőtt, majd rátámadt, és a fegyverrel négy fogát is kiverte, írja a Romnet.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság  szerint két helyi férfi az utcán keveredett szóváltásba. A vita odáig fajult, hogy egy 25 éves férfi gáz-riasztófegyverrel rálőtt a másik férfira - aki ettől nem sérült meg -, ezután a fegyver markolatával többször szájon ütötte, és sértettnek emiatt négy foga kitört.

A rendőrök a támadó N. Zoltánt elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallatták. A Komlói Rendőrkapitányság súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ellene.

A Romnet szerint Orsós Ferenc egy magánjellegű vita miatt keveredett szóváltásba a 25 éves férfival. Orsós pénteken elismerte, hogy rátámadtak fegyverrel. Elmondta azt is, hogy még az éjjel kiengedték a kórházból, állapotát pedig kielégítőnek nevezte. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!