Még 160 üveg mérgezett alkoholt keresnek a rendőrök Debrecen környékén

Ilyen címkével felmatricázott italokkal kell vigyázni.Fotó: Police.hu

Még akár 160 üvegnyi, "Duty Free Shop" felirattal felcímkézett mérgezett alkohol lehet ismeretlen személyeknél, közölte a rendőrség drámai hangvételű közleményében, aminek a címe is az, hogy "Ne igyák meg!". A Hajdú-Bihar megyei rendőrök foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés megalapozott gyanújával kezdtek eljárást a 47 éves debreceni N. Sándor ellen, aki metilalkohol és más adalékanyagok és aromák hozzáadásával állított elő hamisított szeszes italokat.

A mérgező metilalkoholból kutyult hamisítványokat ismert márkák üvegeibe töltötték.Fotó: Police.hu

A metilalkohol mérgező, vakságot és halált okozhat, ezért tényleg senki ne igyon ezekből az italokból!

Népszerű gyomorkeserűnek álcázták a mérget.Fotó: Police.hu

A rendőrség szerint a hamisított, mérgező szeszt ismert italmárkák üvegeiben árulják. Ezeken az üvegeken nincs zárjegy, van viszont a már említett "Duty Free Shop" matrica. Ha bárki ilyen italt vett, ne igya meg.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.