Szembesítették a hazugságával az amerikai nagykövetet, de ő nem jött zavarba, és azt is letagadta, amit egy perccel korábban mondott

Egy holland újságíró számon akarta kérni az új, amerikai nagyköveten, miért beszélt arról Hollandia tele van no-go zónákkal, ahol autókat és politikusokat gyújtanak fel. De Pete Hoekstra tagadta, hogy bármi ilyesmit mondott volna, szerinte az egész csak fake news. 

Amikor mutatnak neki egy 2015-ös videót, amin pontosan ezt mondja, Hoekstra nem zökkent ki a szerepéből, és azt próbálta letagadni, hogy egy perccel ezelőtt megpróbálta letagadni a korábbi nyilatkozatát: „Sosem mondtam azt, hogy ez fake news, ma még nem is használtam ezt a szót.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.