Szembesítették a hazugságával az amerikai nagykövetet, de ő nem jött zavarba, és azt is letagadta, amit egy perccel korábban mondott

Egy holland újságíró számon akarta kérni az új, amerikai nagyköveten, miért beszélt arról Hollandia tele van no-go zónákkal, ahol autókat és politikusokat gyújtanak fel. De Pete Hoekstra tagadta, hogy bármi ilyesmit mondott volna, szerinte az egész csak fake news. 

Amikor mutatnak neki egy 2015-ös videót, amin pontosan ezt mondja, Hoekstra nem zökkent ki a szerepéből, és azt próbálta letagadni, hogy egy perccel ezelőtt megpróbálta letagadni a korábbi nyilatkozatát: „Sosem mondtam azt, hogy ez fake news, ma még nem is használtam ezt a szót.”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.