Már tegnap is megmondtam, hogy ma is ugyanilyen idő lesz

időjárás
2017 december 23., 06:36
comments 60
Magyarország várható időjárása 2017. december 23-án. Megúszhattam volna a tegnapi screenshottal is, de a hiteles tájékoztatás nevében készítettem egy frisset.
photo_camera Magyarország várható időjárása 2017. december 23-án. Megúszhattam volna a tegnapi screenshottal is, de a hiteles tájékoztatás nevében készítettem egy frisset.

Ránéztem az Országos Meteorológiai Szolgálat friss hőtérképére, és mintha csak az Idétlen időkigben ébredtem volna, csak Cher nem szól a háttérben. Szóval ma is az ország keleti és nyugati végein fagy, az ország középső harmadán viszont meglehetősen enyhe az idő, helyenként 5 fokot mérnek.

Amiből aztán napközben se lesz más, délelőtt országszerte 2-5, délután 4-7 fokok lehetnek. Érdemi változás, hogy délutánra a Tisza vonalától keletre már jelentősebb mennyiségű csapadékra lehet számítani, míg attól nyugatra inkább napos lesz az idő. Mindenkinek kellemes utolsó vásárlási rohamot kívánok!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.