Mészáros Lőrincnek már biztos boldog lesz a karácsonya

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Végül is Jézus is ács volt. Ez csak arról jutott eszembe, hogy a K-Monitor beszámolója szerint december 23-án, egy nappal a megváltó születésnapja előtt rászakadt pár tízmilliárd forint az építőiparban érdekelt vállalkozásokra, köztük a kormányzat számára igen kedves Mészáros és Mészáros Kft.-re és a Duna Aszfaltra is, de jutott belőle a belvárosi önkormányzat preferált építési vállalkozójának, a Pentának is.

Mondjuk az a 300 millió, amit a Penta egyedüli pályázóként elnyert a déli Belváros megújítására, eltörpül amellett a 63 milliárd mellett, amiből Mészáros és Mészárosék megépíthetik az M8-as Körmendtől Rábafüzesig tartó szakaszát, vagy az a 62 milliárd, amit a Swietelsky Kft. kapott a Gödöllő-Hatvan vasút felújítására.

Igaz, ezekhez az összegekhez képest még az a 8 milliárd is semmiség, amiből a Duna Aszfalt építhet mélyet Baján. Minden sikeres pályázónak gratulálunk, kellemes karácsonyt, és hasonló sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.