Mészáros Lőrincnek már biztos boldog lesz a karácsonya

Végül is Jézus is ács volt. Ez csak arról jutott eszembe, hogy a K-Monitor beszámolója szerint december 23-án, egy nappal a megváltó születésnapja előtt rászakadt pár tízmilliárd forint az építőiparban érdekelt vállalkozásokra, köztük a kormányzat számára igen kedves Mészáros és Mészáros Kft.-re és a Duna Aszfaltra is, de jutott belőle a belvárosi önkormányzat preferált építési vállalkozójának, a Pentának is.

Mondjuk az a 300 millió, amit a Penta egyedüli pályázóként elnyert a déli Belváros megújítására, eltörpül amellett a 63 milliárd mellett, amiből Mészáros és Mészárosék megépíthetik az M8-as Körmendtől Rábafüzesig tartó szakaszát, vagy az a 62 milliárd, amit a Swietelsky Kft. kapott a Gödöllő-Hatvan vasút felújítására.

Igaz, ezekhez az összegekhez képest még az a 8 milliárd is semmiség, amiből a Duna Aszfalt építhet mélyet Baján. Minden sikeres pályázónak gratulálunk, kellemes karácsonyt, és hasonló sikerekben gazdag új évet kívánunk!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.