Mészáros Lőrincnek már biztos boldog lesz a karácsonya

POLITIKA
2017 december 23., 12:43
comments 137

Végül is Jézus is ács volt. Ez csak arról jutott eszembe, hogy a K-Monitor beszámolója szerint december 23-án, egy nappal a megváltó születésnapja előtt rászakadt pár tízmilliárd forint az építőiparban érdekelt vállalkozásokra, köztük a kormányzat számára igen kedves Mészáros és Mészáros Kft.-re és a Duna Aszfaltra is, de jutott belőle a belvárosi önkormányzat preferált építési vállalkozójának, a Pentának is.

link Forrás

Mondjuk az a 300 millió, amit a Penta egyedüli pályázóként elnyert a déli Belváros megújítására, eltörpül amellett a 63 milliárd mellett, amiből Mészáros és Mészárosék megépíthetik az M8-as Körmendtől Rábafüzesig tartó szakaszát, vagy az a 62 milliárd, amit a Swietelsky Kft. kapott a Gödöllő-Hatvan vasút felújítására.

Igaz, ezekhez az összegekhez képest még az a 8 milliárd is semmiség, amiből a Duna Aszfalt építhet mélyet Baján. Minden sikeres pályázónak gratulálunk, kellemes karácsonyt, és hasonló sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.