Mészáros Lőrincnek már biztos boldog lesz a karácsonya

2017 december 23., szombat 12:43
139

Végül is Jézus is ács volt. Ez csak arról jutott eszembe, hogy a K-Monitor beszámolója szerint december 23-án, egy nappal a megváltó születésnapja előtt rászakadt pár tízmilliárd forint az építőiparban érdekelt vállalkozásokra, köztük a kormányzat számára igen kedves Mészáros és Mészáros Kft.-re és a Duna Aszfaltra is, de jutott belőle a belvárosi önkormányzat preferált építési vállalkozójának, a Pentának is.

Mondjuk az a 300 millió, amit a Penta egyedüli pályázóként elnyert a déli Belváros megújítására, eltörpül amellett a 63 milliárd mellett, amiből Mészáros és Mészárosék megépíthetik az M8-as Körmendtől Rábafüzesig tartó szakaszát, vagy az a 62 milliárd, amit a Swietelsky Kft. kapott a Gödöllő-Hatvan vasút felújítására.

Igaz, ezekhez az összegekhez képest még az a 8 milliárd is semmiség, amiből a Duna Aszfalt építhet mélyet Baján. Minden sikeres pályázónak gratulálunk, kellemes karácsonyt, és hasonló sikerekben gazdag új évet kívánunk!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt