Orbán Viktor Mészáros Lőrinc összes lapján át szólt nemzetéhez

POLITIKA
2017 december 23., 10:02
comments 276
Ez itt épp a Zaol címlapja, de 2017. december 23-án a Teolra, Heolra, Bamára, Keonra, Baonra, Sonline-ra, vagy bármely más magyar megyei lap címlapjára kattintva ezt láthatták az olvasók.
photo_camera Ez itt épp a Zaol címlapja, de 2017. december 23-án a Teolra, Heolra, Bamára, Keonra, Baonra, Sonline-ra, vagy bármely más magyar megyei lap címlapjára kattintva ezt láthatták az olvasók.

A vidéki magyar újságolvasó ma reggel a helyi lapot kézbe véve az egész országban ugyanazt látta. Lehet akárhány megyei lap, ha mindet a miniszterelnök szívbéli jóbarátja adja ki, mindegyik címlapján Orbán Viktor magvas gondolatait olvashatta.

A miniszterelnök ezúttal a karácsony motívumára építve fejtette ki történelmi anakronizmusoktól hemzsegő, leegyszerűsítő, rettegéskeltő világképét. Ha valakit mindez bővebben érdekelne, keresse fel egy tetszőleges megyei napilap weboldalát, ahol eredetiben is olvashatja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.