Guillermo del Toro fiatalon látott egy ufót, de nagyon elégedetlen volt a látvánnyal

külföld
2017 december 25., 08:03
comments 46

Az Oscarra is jelölt rendező a Hollywood Reporternek beszélt arról, hogy milyen természetfeletti élmények érték már élete során. Kétszer találkozott már például szellemekkel, de még ennél is meghatározóbb a számára, hogy egyszer belefutott egy repülő csészealjba, ami del Toro szerint rettenetesen rondán és közhelyesen nézett ki.

A Faun labirintusának és a Hellboynak a rendezője fiatalon egy barátjával vett pár sört, és kiautóztak Guadalajara közelébe nézni kicsit a csillagokat. Del Toro hangsúlyozta is az interjúban, hogy nem is itta még meg a söröket, amikor szupergyors fényt fedezett fel a horizonton: felkapcsolták erre az autó reflektorait és rádudáltak a jelenségre, ami egy szempillantás alatt ezer méterrel közelebb ugrott.

photo_camera Fotó: Lars Niki/AFP

Rettenetesen megijedtek, az életükért menekültek del Toro elmondása szerint, de ezzel együtt meghatározó volt a számára, hogy az ufo mennyire ronda volt: „egy rakás szar volt. egy közhelyes repülő csészealj, világító fényekkel. Ez annyira szomorú, bárcsak mondhatnám, hogy nem olyan, mint ahogy gondolod. De pont olyan.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.