Karácsonyi zarándokok busza karambolozott, húsz ember meghalt a Fülöp-szigeteken

külföld
2017 december 25., 10:52
comments 23

Karácsonyi misére zarándokokat szállító autóbusz ütközött egy kisteherautóval hétfőn a Fülöp-szigetek északi részén, húszan meghaltak, közel harmincan megsérültek - közölte a rendőrség.

Romulo Sapitula rendőr-főfelügyelő elmondta, hogy a La Union tartománybeli Agoo városban hajnalban történt balesetben a kisteherautó sofőrje, tíz utasa, valamint az autóbusz 17 utasa sérült meg,

Az utasok egy népszerű zarándokhelyre, az ország északi részén található Pangasinan tartománybeli manaoagi Miasszonyunk katolikus templomba tartottak.

A Fülöp-szigeteken gyakoriak a közúti tragédiák az elavult járművek, a közúti jelzések hiánya, a közlekedési szabályok semmibe vétele és az elővigyázatlan vezetők miatt. (MTI/AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.