Leszedették Lewis Hamilton karácsonyi videóját, amiben a hercegnőnek öltözött unokaöccsét szekálta

bulvár
2017 december 26., 19:19
comments 490

Az autóversenyzőt azzal vádolják, hogy nyilvánosan megalázta a gyereket, amikor rárikácsolt, hogy „a fiúk nem öltöznek harcegnőnek”.

Nagyon szomorú vagyok, nézzétek az unokaöcsémet” -kezdte a családi karácsonyról készült Instagram-videóját Lewis Hamilton, majd a hercegnőnek öltözött kisfiúra közelített, és megkérdezte tőle, miért ezt kérte karácsonyra. Amikor a gyerek válaszolt, hogy szerinte csinos, Hamilton leoltja, hogy a fiúk nem hordanak hercegnőruhát.

Mivel a jelenet nagyon megosztotta a követőit, a pilóta leszedte a videót az oldaláról. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.