Soltész államtitkár szerint már érződik a nyugati világot sújtó "erkölcsi kiüresedés", választ kell adni

A kormány az elmúlt években szövetséget kötött az egyházakkal is és az elmúlt hét és fél évben a közfeladat-ellátásban és karitatív segítségnyújtásban is nagy változások történtek, jelentette ki kedd reggel a Kossuth rádió 180 perc című műsorában az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára.

Soltész Miklós nemzetiségi és civil témákról nem szólt, csak és kizárólag az egyházakról beszélt.

Elmondta, hogy eddig kormány segítségével a Kárpát-medencében 5500 templomot, közösségi épületet tudtak felújítani. Az államtitkár kiemelte, hogy hat karitatív és három külsős szervezet 4,5 milliárd forint támogatást nyert infrastruktúra fejlesztésre. Igaz, a pénzt száz százalékban az Európai Unió adja. 

A nyugati világot sújtó "erkölcsi kiüresedés" Közép-Európában is érződik, erre választ kell adni, 

zárta a nyilatkozatát Soltész. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.