Tartós, sűrű ködre figyelmeztetnek

Az Országos Meteorológiai Szolgálat

tartós, sűrű köd veszélye miatt az ország nagy részére figyelmeztetést adott ki kedden.

Az előrejelzés szerint a Bükktől keletre fekvő völgyekben, mélyebben fekvő területeken, valamint a nyírségi, és szatmári vidékeken egész nap megmarad a köd. Ónos ködszitálás nem zárható ki. Napközben, ha lassan is, de javulnak majd a látási viszonyok. Napközben 8-13 fokig melegszik a levegő.

A vészjelzést Budapestre, Pest megyére, valamint Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Vas megyére adták ki.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.