Minden idők legdrágább védője: Virgil van Dijk

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A védők esetében világrekordot jelentő összegért cserébe a Liverpool labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a holland válogatott Virgil van Dijk.

A 26 éves holland középhátvéd 2015 óta a Southamptonban futballozott. A védő a téli átigazolási időszak kezdetén, január 1-jén kerül hivatalosan a Mersey-parti együtteshez - jelentette be honlapján szerdán a klub.

Virgil van Dijk bűvöli a játékszert a Southampton-West Bromwich meccsen 2017 októberébenFotó: GLYN KIRK/AFP

Az átigazolás részleteiről, így az árról és a szerződés időtartamáról nem számolt be a közlemény, azonban a Southampton közlése szerint világrekordot jelentő pénzösszegről van szó, ugyanis korábban ennyit még egyetlen klub sem fizetett védőért. Brit sajtóértesülések szerint megközelítőleg 75 millió fontot (26,3 milliárd forintot) fizethet Van Dijkért a Liverpool.

Eddig Benjamin Mendy tartotta a csúcsot, érte 52 millió fontot fizetett a Manchester City a Monacónak júliusban. (MTI, BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.