A gyógyszerész nem váltotta vissza a kamillateáját, köpködött és ütött a lázas sarkadi férfi

A Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat egy 35 éves büntetlen előéletű sarkadi férfival szemben, aki szeptemberben Sarkadon megütött, és leköpött egy ügyeletes gyógyszerészt.

A sértett, mint szakgyógyszerész, ügyeletes volt szeptember 3-án (vasárnap) az egyik sarkadi gyógyszertárban, amikor a lázas vádlott 9 óra körül odaküldte a nevelt lányát kamillateáért. A gyógyszerész a kérdésére kapott válasz alapján filteres kamillateát adott át a gyereknek, de a vádlott rögtön visszaküldte a gyereket, mert ömlesztett teát szeretett volna. A gyógyszerész viszont nem cserélte ki a terméket, mert a gyógykészítmény visszaváltására nem volt lehetőség.

Amikor a vádlott ezt megtudta, megjelent a gyógyszertár kiadóablaka előtt, és már személyesen követelte a cserét. Miután a sértett ennek nem tett eleget, a vádlott kiabálni kezdett vele, benyúlt a kiadó ablakon keresztül, és arcon ütötte a sértettet, majd leköpte, továbbá bedobta az ablakon a visszaváltani kívánt teát. A sértett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A férfit a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja, 1-5 évig terjedő szabadságvesztést kaphat. A járási ügyészség a vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt. Az eljárás a Gyulai Járásbíróság előtt folytatódik. (Ügyészség)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.