Egy váci rendőr az ölében mentett ki a tűzből egy 70 éves, mozgáskorlátozott asszonyt

Fotó: police.hu

16:54-kor a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába betelefonáltak, hogy tűz van. A kigyulladt sződligeti családi házhoz a váci hivatásos tűzoltókkal egyszerre érkezett meg egy rendőr, aki a lángok fogságából az ölében mentett ki egy 70 éves, mozgásában korlátozott asszonyt. A férjének a tűzoltók segítettek. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.