Storck 30 millió forintot kapott havonta szövetségi kapitányként

Tbg
futball
2017 december 28., 09:11
comments 187

A Sport Plusz szedte össze, hogy mekkora fizetést kaptak a Magyar Labdarúgó Szövetségtől a labdarúgóválogatott szövetségi kapitányai.

A legtöbbet Bernard Storck kereste, aki havonta 30 milliót rakott el kapitányként, további 12,5-et pedig sportigazgatóként. Storck vezetése alatt jutott ki a nemzeti 11 az Eb-re, majd ugyancsak az ő vezetése alatt onlott össze többször is látványosan.

Utóda Georges Leekens két hónap alatt 30 milliót kapott.

A magyarok ennél szerényebb díjazásban részesültek, Dárdai eleinte ingyen, majd havi 5 milliót, Pintér Attila 7, Egervári Sándor 9 millióért segítette a válogatottat. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.