Több mint 750 milliót kapott a Hit Gyülekezete a kormánytól

vallás
2017 december 28., 15:14
comments 454

A Magyar Közlönyben megjelent, a hazai és határon túli egyházi fejlesztések támogatásáról rendelkező kormányhatározatból derült ki, hogy:

  • A Szent Pál Akadémia 364 159 800 forint támogatást kapott a Hit Park területén létesítendő könyvtár létrehozására.
  • A Hit Gyülekezete 394 030 200 forintot kap a Hit Park területén létesítendő rendezvényközpont létrehozására.

Ezt a Hit Gyülekezete közölte az MTI-vel.

Cser-Palkovics András polgármester a Hit Gyülekezete új székesfehérvári rendezvényközpontjának avatásán 2016. május 17-én
photo_camera Cser-Palkovics András polgármester a Hit Gyülekezete új székesfehérvári rendezvényközpontjának avatásán 2016. május 17-én Fotó: Bodnár Boglárka / MTI

A kormánnyal egy ideje jó viszonyt ápoló gyülekezet teológiai főiskoláján, a Szent Pál Akadémián szeptemberben és novemberben is előadást tartott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke. (MTI, MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.