18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

14 csajozós szöveg, ami elsőre talán jó ötletnek tűnhet, de kicsi az esélye, hogy valóban működik

szerelem
2017 december 29., 19:51
  • Mivel Magyarországon is egyre komolyabb probléma a magány (emlékszik még valaki az állami Párválasztó Táncválasztóra?), a 444 ebben az ügyben sem lehet tétlen.
  • Hogy minél több, boldog párt lássunk, bemutatunk néhány gyakori típushibát, amit a férfiak és a kamasz fiúk már az ismerkedés legelején, bókolás közben hajlamosak elkövetni.
  • Egy-egy híres, sikeres, vonzó külsejéről is ismert magyar nő Instagram-fotója alatti kommenttel mutatjuk be a tipikus hibákat, amiken kis gyakorlással könnyen felül lehet emelkedni.

1. Legyünk kreatívak!

A nők általában nem szeretik az unalmas férfiakat, tehát kerüljük a sablonos szövegeket. Ez a férfi, aki Cinthya Dictatornak üzent, nem véletlenül nem járt sikerrel:

2. Ne támadjuk le egyből a másikat!

A fiatal énekesnő, Tóth Andi képe alatt egymás után két tanulságos példát is találtunk: az egyik kommentelő a hencegés hibájába esett, a másik pedig abba, hogy túl gyorsan akart előrelépni. Ne feledjük, a türelem rózsát terem!

3. Legyünk magabiztosak!

Nagyon fontos, hogy gondoljuk át, mit akarunk írni, ne gondolják rólunk, hogy mindig elhamarkodottan döntünk, és fejest ugranánk bármibe. Hódi Pamela egyik kommentelője ezt a hibát követte el. (A másik hibát egyelőre nem magyarázzuk el, egy későbbi pontban lesz szó hasonlóról.)

4. Vigyázzunk, nehogy félreértsenek minket!

Nem szeretnénk véletlenül megbántani a másikat, így a fogalmazásra nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Ez kisalexander78-nak nem sikerült, aki az Éjjel-nappal Budapest című sorozat színésznőjének bókolt ügyetlenül, kifogásolható helyesírással. (Mega.boris kommentje pedig jó példa a 2. pontban ismertetett hibára.)

5. Lépjünk ki a komfortzónánkból!

Ne felejtsük el: ha tetszik, ha nem, egy nővel máshogy kell beszélnünk, mint a barátainkkal, hogy érezze, fontos számunkra. Csak így tudjuk elnyerni a szívét! Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő kommentelője erre sajnos nem gondolt:

6. Ha kell, vállaljuk fel a konfliktust is!

Senki sem szeretné összekötni az életét egy bólogató Jánossal, ezért előre készüljünk fel: bizony, attól még, hogy egy kapcsolatban vannak konfliktusok, a nők hosszú távon biztosan nem fogják értékelni azt, ha egy férfi mindig, feltétlenül fejet hajt vitás esetekben. Mihalik Enikő topmodell kommentelője olyan hamar elkövette a baklövést, hogy már rövid távon sem járt sikerrel:

7. ???

Nem tudom, Zimány Linda kommentelője pontosan hol hibázott, de egyvalamit biztosan tanulhatunk tőle: hogy ne csináljuk utána!

8. Ne hivatkozzunk Kulagépre!

Alapszabály: soha ne kezdjük az első mondatunkat azzal, hogy „Kulagépen röhögtem”, még akkor sem, ha az Amerikai Pite című filmből idézünk, pláne ne abban az esetben, amikor arra célzunk, hogy a szívünk választottja öregszik. Bódi Sylvi kommentelője kimondta a tiltott szót:

9. Vegyük figyelembe a másik fél igényeit is!

Érdemes átgondolni, hogy az, amit mondunk, milyen érzést válthat ki a másik félből. (Pro tipp: tegyük fel a kérdést magunknak, hogy fájna-e a nőnek, ha valóban megtennénk, amiről csak beszélünk!) Lehetséges ugyanis, hogy éppen nem szereti az azonnali fizikai érintkezést. A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor volt szereplőjénél, Alexánál például nem vált be ez a szöveg:

10. Legyünk következetesek!

Ha már mindenáron olyan helyzetbe sodorjuk magunkat, hogy elkövetjük a 9. pontban bemutatott hibát, legalább ne tetézzük a bajt azzal, hogy azonnal szabadkozni kezdünk, mert abban a formában, ahogy azt Sarka Kata kommentelője tette, csak rontunk a helyzetünkön:

11. Haladjunk a korral!

Lehet, hogy az ablak alatti szerenád régen még bejött, de manapság az ilyesmi nem minden nő számára lehet megnyerő. Ugyanez a helyzet a szerelmes verssel is, hiszen a nyilvános szavalással elijeszthetjük a reménybeli partnerünket. Az avítt csajozási kísérlet Kiss Ramónánál, az RTL Klub műsorvezetőjénél sem jött be:

12. Legyél diszkrét!

Bízzunk a nők fantáziájában, nem kell mindent a szájukba rágni, ahogy például Attila próbálta felvenni a kapcsolatot Mádai Viviennel, a TV2 műsorvezetőjével. Nem szabad a másikat butának nézni, de még ennél is fontosabb, hogy nagy nyilvánosság előtt ne nyilatkozzunk a szexuális életünkről, főleg ne akkor, ha a másik fél is érintett az ügyben.

13. Ne hangsúlyozzuk egyből túlságosan a gyengeségeinket!

Fontos: az elutasítástól félve ne mondjunk olyasmit, amivel próbára tesszük a hölgyet, vagyis ne igyekezzünk elijeszteni egy esetleg bekövetkező, kellemetlen helyzet felvázolásával, ahogy azt ez a Vajna Tímea fürdőruhás fotója alatt bókoló kommentelő tette:

14. Ne vigyünk túlzásba semmit!

Ez a fiatalember ott rontotta el, hogy egyszerűen túl sok volt. A kevesebb néha több.

+1. Lehetne rosszabb is a helyzet

A fenti hibákat természetesen nem csak magyar férfiak és fiúk követik el, a világ számos országában nálunk is rosszabb a helyzet. Palvin Barbara topmodell posztjai alatt például a rengeteg keleti nyelven írt komment között van néhány olyan angol szöveg is, amivel akár egy mondatban sikerült elkövetni majdnem az összes hibát.

Általánosságban érdemes egy kicsit adni az elvárásokból, és sikeres, közkedvelt, híres partner helyett előbb az ismeretségi körünkben lévőkhöz közeledni. De persze ebben az esetben is igaz, hogy „fő az őszinteség”, viszont ennyire még akkor sem kell magunkat adni. Uraim, több méltóságot!

A következő rész nem arról szól majd, hogy a nők milyen hasonló hibákat követnek el, mert ők nem szoktak ilyesmiket írni.