Egy jó szilveszteri baszatáskát? Nyerd meg444!

hirdetés
2017 december 29., 07:48
comments 14
ad

A MemoryLand 2017 fedőnevű esemény új induló a hazai baszatás palettán, mégis felkavarta az unalmas szilveszterek közötti állóvizet.

Ez ugyan nem nagy szó, de legalább a fixen szar, vagy csak simán ugyanaz helyett, és azoknak, akik még nem hallottak róla eláruljuk: visszafogottan csak Közép-Kelet Európa legnagyobb szilveszteri eseményének szokták aposztrofálni, jó sok vastagbetűs külföldi etalonnal a Global Underground-tól. Volt pofájuk a szervezőknek Európa valóban egyik legjelentősebb kulturális központjaként működő, több mint 15 éves épületkomplexumát kibérelni. Egy éjszakára ezzel a csimbumm cirkusszal biztosan nem a legjelentősebb kulturális attasét fogják legyűgözni, de pár ezer mámoros idősebbet biztosan összefúj a szél és egyéb halmazállapotú levegők egyvelege.

photo_camera Millenáris B Épület – soha nem volt még itt igazi veretés

Na de hol a faszba van a baszatáska?
A központi buli (a többi az after partit kivéve nem tűr nyomdafestéket) a Millenáris B-épületében zajlik majd, ahol korábban még sosem volt tehát e-zenei rendezvény:
Dave Seaman, Anthony Pappa, Danny Howells, Darren Emerson, Darin Epsilon, Lexicon Avenue, Marcelo Vasami, stb. Igen, progresszív hauz, a legjobb fajtából. Abból indulunk ki, hogy ez kurva sok pénz, ahogy a helyszín is, ez esetben talán ki lehet jelenteni: mindenképpen nagyobb odafigyelést lehet tapasztalni a szervezők részéről.

Mert nem mindegy, hol baszatjuk!

photo_camera A padlófűtés kurva fontos ugyan, de az ingyen jegy még inkább, hiszen több marad baszatáskára!

Hol? Ott, ahol éjfélig klasszikus GU-sound, éjféltől pedig az újgenerációsok, besírós argentin progi inkluzíve? Jó lesz ez! De csak akkor, ha megosztod ezt a cikket és a megosztásnal használod a baszatáskát is. A megosztók között 5db VIP és 10DB NORMAL belépőt sorsolunk ki.

Információ az van bőven a weboldalon: www.memoryland.hu

Ha leszarod mert bőven belefér a jelenleg 5900 - 11.900 Ft-os jegyár akkor a TIXA, TICKETPORTAL országos hálózatában kutakodhatsz.

Infó: +36704135013

A cikket megosztók között belépő sorsolás lesz : "De csak akkor, ha megosztod ezt a cikket és a megosztásnál használod a baszatáskát is. A megosztók között 5db VIP és 10DB NORMAL belépőt sorsolunk ki." (játékszabályzat)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.