Egyik szövetségi kapitány sem kapott havonta tízmillió forintnál többet az MLSZ-től

Tbg
futball
2017 december 29., 12:13
comments 46

Csütörtökön a Sport Plusz írt a szövetségi kapitányok bérezéséről. A hírt a 444 is átvette „Storck 30 millió forintot kapott havonta szövetségi kapitányként” címmel.

Az MLSZ közleményben reagált, amelyben ugyan pontos számokat nem közölt, de a Sport Plusz állításait falsnak nevezte. Az MLSZ közleményében tudatja, „ A jelenlegi elnökség működése alatt, 2010 óta nem volt olyan szövetségi kapitánya a magyar válogatottnak, akinek a havi fizetése elérte volna a 10 millió forintot.”

A Sport Plusz Bernard Storck és Georges Leekens külföldi szövetségi kapitányokról állította, hogy tízmilliónál többet kerestek volna. (MLSZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.