Halló, rendőrség? Magyarországon terrortámadás lesz, baszdmeg!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtök reggel egy pécsi férfi besétált egy telefonfülkébe, felhívta a rendőröket, majd bejelentést tett arról, hogy Magyarországon terrortámadás lesz - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi a bejelentése során trágár szavakat használt, majd közölte, hogy 2-3 héten belül terrortámadás lesz Magyarországon. A rendőrök rövid időn belül beazonosították, majd délben elfogták a 30 éves helyi férfit. A férfi ellen a Pécsi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. (Police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.