Halló, rendőrség? Magyarországon terrortámadás lesz, baszdmeg!

Csütörtök reggel egy pécsi férfi besétált egy telefonfülkébe, felhívta a rendőröket, majd bejelentést tett arról, hogy Magyarországon terrortámadás lesz - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A férfi a bejelentése során trágár szavakat használt, majd közölte, hogy 2-3 héten belül terrortámadás lesz Magyarországon. A rendőrök rövid időn belül beazonosították, majd délben elfogták a 30 éves helyi férfit. A férfi ellen a Pécsi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. (Police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.