Olyan az újszülött berlini jegesmedvebocs, mint egy szőrös kukac, a hangja meg mint a Sátán által megszállt macskáé

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Ha egy ember származású ismerősöd panaszkodni kezd, hogy mennyit hízott a terhességtől, csak hivatkozz a jegesmedvére, aminek a nősténye a sikeres szex után hónapokra felfüggeszti a megtermékenyített magzat növesztését, hogy előbb önmagát hízlalhassa fel, akár 200 kilóval is a versenysúlya fölé. Ehhez képest a 240 napos vemhesség után a 2-300 kilósra visszafogyott anya egy mindössze egykilós kis kukacszerű lényt szül. 

Nem túlzok, itt a bizonyító erejű videó a berlini állatkert újszülöttjéről, aki ezen a videón már több hetes és először látják nyitott szemmel.

A hangot mindenképp kapcsold be, mert nagyon tanulságos!

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.