Olyan az újszülött berlini jegesmedvebocs, mint egy szőrös kukac, a hangja meg mint a Sátán által megszállt macskáé

Ha egy ember származású ismerősöd panaszkodni kezd, hogy mennyit hízott a terhességtől, csak hivatkozz a jegesmedvére, aminek a nősténye a sikeres szex után hónapokra felfüggeszti a megtermékenyített magzat növesztését, hogy előbb önmagát hízlalhassa fel, akár 200 kilóval is a versenysúlya fölé. Ehhez képest a 240 napos vemhesség után a 2-300 kilósra visszafogyott anya egy mindössze egykilós kis kukacszerű lényt szül. 

Nem túlzok, itt a bizonyító erejű videó a berlini állatkert újszülöttjéről, aki ezen a videón már több hetes és először látják nyitott szemmel.

A hangot mindenképp kapcsold be, mert nagyon tanulságos!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.