Magyar férfi holttestét találták meg egy ausztriai sípályán

baleset
2017 december 30., 20:02
comments 27

Holtan találtak egy 51 éves magyart szombaton délután négy óra körül Flachau im Pongau egyik sípályáján Ausztriában - írta az APA osztrák hírügynökség. A férfi újraélesztésére tett kísérletek sikertelenek voltak. A halál oka egyelőre nem tisztázott.

A magyar síelőre a felvonóknál találtak rá társai, akik értesítették a pályamentőket. Anton Santner, a Snow Space Salzburg síparadicsom szóvivője elmondta, hogy a mentőcsapatok két percen belül a helyszínen voltak. Néhány perc múlva egy orvos is megérkezett, de már nem tudták megmenteni a férfit. Egyelőre nem tudni, hogy idegenkezűség miatt vesztett-e életét a magyar síelő vagy szívinfarktust kapott, és összeesett. Az esetnek nem volt szemtanúja.

Santner elmondta, hogy a felvonó üzemeltetője mindent megtesz az eset felderítése érdekében, és tevékenyen támogatja a nyomozást. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.