Ónos meleggel közelít a szilveszter

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

MTI Fotó: Máthé ZoltánFotó: Máthé Zoltán

Figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat szombaton a vasárnap várható ónos esőzések miatt.

Északon már szombat estétől, Fejér és Pest megye és a Tiszántúl északi részein és Nógrádban is várható ónos csapadék, havas eső, fagyott eső. Hó kevésbé lesz, mert a levegő viszont melegszik: vasárnap már mindenhol fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet. 

Az ország északi részén, főként Nógrádban és Borsodban az ónos szutyok mellett még ködre és korlátozott látási viszonyokra is számítani kell. 

Budapest mellett Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére is figyelmeztetést adtak ki. Azt is írja viszont az MTI-nek küldött közlemény, hogy szilveszter éjjelére eláll az eső és csak az ország északkeleti csücskében kell még vele számolni. 

 Vasárnap az ország egyes részein 6 és 14 fok közé melegedhet az idő, keleten viszont hűvösebb lesz, 1 és 5 fok közti értékekkel. Éjjel mínusz 4 és plusz 3 közötti hőmérséklet  várható.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.