Ónos meleggel közelít a szilveszter

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
MTI Fotó: Máthé ZoltánFotó: Máthé Zoltán

Figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat szombaton a vasárnap várható ónos esőzések miatt.

Északon már szombat estétől, Fejér és Pest megye és a Tiszántúl északi részein és Nógrádban is várható ónos csapadék, havas eső, fagyott eső. Hó kevésbé lesz, mert a levegő viszont melegszik: vasárnap már mindenhol fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet. 

Az ország északi részén, főként Nógrádban és Borsodban az ónos szutyok mellett még ködre és korlátozott látási viszonyokra is számítani kell. 

Budapest mellett Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére is figyelmeztetést adtak ki. Azt is írja viszont az MTI-nek küldött közlemény, hogy szilveszter éjjelére eláll az eső és csak az ország északkeleti csücskében kell még vele számolni. 

 Vasárnap az ország egyes részein 6 és 14 fok közé melegedhet az idő, keleten viszont hűvösebb lesz, 1 és 5 fok közti értékekkel. Éjjel mínusz 4 és plusz 3 közötti hőmérséklet  várható.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.