Bödőcs Tibor máris előadta Áder János újévi beszédét

POLITIKA
2017 december 31., 13:30
comments 200

Magyarország pillanatnyilag legviccesebb humoristája, Bödőcs Tibor december 31-én Áder János köztársasági elnök újévi üzenetével jelentkezett, és ha nem ismerném fel Áder Jánost vakon is, még el is hinném, hogy a beszéd valódi. Ennyiben nem vicces a dolog, ezt leszámítva viszont nagyon.

Bödőcs Ádere, mint az igazi is, magasról tesz az olyan, geológiai léptékkel mérve piszlicsáré problémákkal, mint egy magyarországi egyetem működésének ellehetetlenítése, vagy az ezermilliárdokban mérhető károkat okozó korrupció. Sokkal jobban érdekli a klímaváltozástól fenyegetett állatvilág:

"Többen kapacitáltak ebben az esztendőben, hogy szólaljak meg a CEU miatt. Miközben senkinek sem tűnt fel, hogy az apácahantmadárkák afrikai telelése riasztó mértékben elhúzódott" - mondja Bödőcs Ádere, és hát az igazi se érezte úgy, hogy tennie kéne bármit. De nem lőnék le minden poént, nézzék:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.